قضاوت کردن استفاده مشاوره مشاهده نیکون D5500

قضاوت کردن: استفاده مشاوره مشاهده نیکون D5500 نورنگار noornegar نورنگار

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار سیاسی و اجتماعی مردان کلیدی روحانی

    دولت تدبیر و امید در مردادماه سال 92 با نماد “کلید” تشکیل شد تا قفل پرسشها کشور را یکی بعد از دیگری بگشاید.

    مردان کلیدی روحانی

    مردان کلیدی روحانی

    عبارات مهم : امنیت

    کليد برجامي ظريف، صادرات بشکه‎اي زنگنه، خودکفايي حجتي و …..

    دولت تدبیر و امید در مردادماه سال 92 با نماد “کلید” تشکیل شد تا قفل پرسشها کشور را یکی بعد از دیگری بگشاید.

    مردان کلیدی روحانی

    به گزارش خبرآنلاین؛ «من می خواهم بگویم همه چیز با تدبیر و امید و با کلید تدبیر حل خواهد شد. شما بدانید {با این کلید} مساله هسته‎ای و تحریم‎ها هم حل خواهد شد و رونق اقصادی هم ایجاد خواهد شد.» این عبارتی بود که حجت الاسلام حسن روحانی در برنامه تبلیغاتی تلویزیونی خود در انتخابات چهار سال گذشته بیان کرد. آن هم در حالی که کلیدی را از جیب خود بیرون آورده و به دوربین نشان می‎داد. از همان وقت «کلید» نماد تبليغاتي و انتخاباتی روحانی شد. نمادی که منتقدان و رقبایش در انتخابات امسال از آن با کنایه علیه دولت و شخص مدیر جمهور استفاده می‎کردند. ولی رای 24 میلیونی مردم به او نشان داد که بر خلاف ادعای رقبای روحانی، کلید او بسیاری از قفل‎ها را گشوده و مردم امیدوارند با تمدید حضور او در این جایگاه بتواند دیگر قفل‎ها را نیز بگشاید.

    در این راه، مردانی روحانی را همراهی کردند که هر یک «کلید دار» وزارتخانه‎ای در کابینه بودند. مردانی چون محمدجواد ظریف، حسن قاضی‎زاده هاشمی، عبدالرضا رحماني فضلی، محمود علوي، محمود واعظی، محمود حجتی، علی ربیعی، بیژن زنگنه، محمد نهاونديان و…

    دولت تدبیر و امید در مردادماه سال 92 با نماد “کلید” تشکیل شد تا قفل پرسشها کشور را یکی بعد از دیگری بگشاید.

    اینکه هر یک از این مردان کدام قفل را گشودند، نیازمند مروری گذرا است بر آنچه که در این چهارسال رخ داده و در رقابت‎های انتخاباتی 96 به مدد مدیر جمهور آمد. اینکه چگونه هر یک از این رجال بي هيچ جار و جنجال و مانور تبليغاتي گوشه‎ای از اهداف دولت و جریان اعتدال را محقق کردند، منجر به اطمینان آفرینی در مردم و اعتماد مجددشان به روحانی شد.

    کلید برجام

    قفل پرونده هسته‎ای با کلیدی باز شد که در دستان محمدجواد ظریف بود. مردی که از ابتدای تشکیل این پرونده در دولت اصلاحات در تیم مذاکرده کنندگان حضور داشت و در دولت محمود احمدی‎نژاد کنار گذاشته شد، در این دولت نشان داد که “با رفتن آن مرد” می‎تواند روندی که به صدور چندین قطعنامه علیه کشور عزیزمان ایران منجر شده است بود را معکوس کرده و معاهده‎ای با عنوان «برجام» به تصویب شورای عالی امنیت ملی برساند که حتی با عوض کردن دولت در آمریکا و کلیدداری جمهوری‎خواهان به جای دموکرات‎ها، خللی در آن وارد نشود. همین امر موجب شد تا حسن روحانی بارها بگوید که نه تنها سایه تحریم که سایه جنگ نیز در جریان این مذاکرات از سر کشور عزیزمان ایران برداشته شد.

    صادرات بشکه‎ای نه قطره‎ای

    مردان کلیدی روحانی

    بیژن نامدار زنگنه از آن مردانی است که نشان داد «دود از کنده بلند می‎شود». او به مدد سالها تجربه‎اش در مدیریت وزارت نفت در دولت‎های قبل از محمود احمدی‎نژاد نه تنها صادرات نفتی را به 206 میلیون بشکه رساند که جهت صادرات 6 میلیون بشکه نیز خیزی پرشتاب برداشت که به برکت توافق هسته‎ای کشور عزیزمان ایران با دنیا در مسیر تحقق هست. او درآمد نفتی کشور عزیزمان ایران را در حالی به بیش از 40 میلیارد دلار ارتقا داد که با امضای قرارداد توتال، ادامه چنین درآمدی در نتیجه سرمایه گذاری‎های خارجی را نیز تضمین کرد و قفل دیپلماسی نفتی کشور عزیزمان ایران را شکست.

    قفل نظام سلامت

    سیدحسن قاضی‎زاده هاشمی هم وزارت بهداشت را با انبوهی از پرسشها تحویل گرفت؛ بحران دارو، بار مالی سنگین درمان روی دوش مردم، ارتباطات مالی گسترده پزشکان با مردم، نارضایتی عمده مردم از سیستم درمانی و…

    دولت تدبیر و امید در مردادماه سال 92 با نماد “کلید” تشکیل شد تا قفل پرسشها کشور را یکی بعد از دیگری بگشاید.

    وزارت بهداشت دولت یازدهم در گام نخست توانست بحران دارو را برطرف کند، بحرانی که بخشی به علت تحریم ها بوجود آمده بود و بخشی هم به علت سوءمدیریت در تخصیص داده شده است منابع باعث بغرنج شدن شرایط درمانی شد. بعد از آن نوبت به طرح تحول سلامت رسید؛ دولت در اقدامی ضربتی قصد کرد سهم مردم را در بخش خوابیدن که گاه به ۸۰ درصد کل هزینه می رسید، به کمتر از ۱۰ درصد برساند. این اتفاق در اردیبهشت ۹۳ افتاد و بعد از ان دولت بیمه سلامت ایرانیان را شروع کرد و بیش از ۱۰ میلیون نفر که هیچ بیمه ای نداشتند، تحت پوشش بیمه پایه با حداقل پرداختی قرار گرفتند. به این ترتیب خواسته سالیان متمادی رهبری انقلاب که خواسته بودند «بیماران و خانواده هایشان فقط زحمت بیماری را داشته باشند» محقق شد.

    بازگشت به خودکفایی

    مردان کلیدی روحانی

    محمود حجتی نه تنها مثل خلف خود محمدرضا اسکندی در دولت دهم، خود را «بهترین وزیر کشاورزی» ننامید و در اقدامی تبلیغاتی شماره تلفن همراهش را در رسانه ملی اعلام نکرد، که حتی در طول چهارسال وزارتش کمتر در عرصه رسانه‎ای بروز و ظهور یافت. اگرچه اسکندری مدعی شده است بود که «مدیریت شاه سلطان حسینی را در وزارت کشاورزی برچیده» ولی مردی که توانست بار دیگر کشور را به خودکفایی در تولید گندم برساند، حجتی بود. او که مرد عمل بود نه شعار، تامین امنیت غذایی و توسعه کشاورزی جهت رها شدن از وابستگی در حوزه تامین کالاهای استراتژیک و اساسی را از مولفه‎های مهم در تقویت اقتصاد و زیاد کردن میزان تاب آوری و درجه مقاومت آن می‏‎دانست. نتیجه توجه خاص دولت یازدهم به بخش‎ کشاورزی زیاد کردن 21 میلیون تنی محصولات کشاورزی و دستیابی به خودکفایی در تولید گندم بود که به همت حجتی محقق شد. چه آنکه در دولت تدبیر و امید بیش از پنج میلیون و 500 هزار تن زیاد کردن تولید گندم داشتم.

    فضای امن به جای امنیتی

    «ایجاد فضای امن به جای امنیتی» کلیدواژه‎ای بود که روحانی هم جهت اینترنت آن را به کار برد، هم جهت دانشگاه‎ها و هم جهت عموم جامعه. اینکه “به آخرت مردم کاری نداشته باشیم”، اینکه “بی هیچ هراسی از جنبش دانشجویی بتوان حرف زد”، “ایجاد فضای آزاد جهت اظهار نظر” و “نگرانی از قدرت یافتن آنها که هم پول دارند هم سلاح و هم رسانه”؛ شاه بیت سخنان مدیر دولت تدبیر و امید در چهارسال گذشته بود. سخنانی که حجت الاسلام سیدمحمود علوی با ارائه تعریف جديدی از شرکت اطلاعات امنيت در کشور، به آن جامه عمل پوشاند. آیا که از نگاه وی، «وظیفه حراست تقویت آرامش در جامعه است» نه تضعیف و اختلال در آن. او مخالف ورود دستگاه‎های اطلاعاتی و امنیتی در نزاع‎های سیاسی بود و بارها تاکید کرد که «امنیت مورد خواست حکومت اسلامی امنیت توام با آرامش و نشاط در میان مردم هست. جهت ایجاد امنیت هیچ منتی بر سر کسی نیست لیکن یکی از وظایف حکومت اسلامی ایجاد امنیت است البته این وظیفه نباید با تخطی از اصول دینی و اخلاقی انجام شود».

    انتخابات سالم و بی‎حاشیه

    اگرچه این روزها بعضی جهت کلیددار ساختمان رفیع میدان فاطمی خط و نشان می‎کشند ولی همگان معترفند که عبدالرضا رحمانی فضلی در طول وزارتش چهار انتخابات «سالم» برگزار کرد. انتخابات‎هایی که حواشی آنها از روز برگزاری انتخابات، متوقف شد و هیچ کس نتوانست به مجری برگزاری انتخابات انگ جناحی و جریانی بزند. چه آنکه تا پیش از برگزاری دو انتخابات همزمان مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی، از لیست انگلیسی سخن به میان می‎آمد و اعمال نظارت استصوابی شورای نگهبان در احراز صلاحیت نامزدها سایه بیم و نگرانی را سنگين کرده بود ولی با برگزاری انتخاباتی سالم از سوی وزارت کشور، هم لیست امید توانست به اکثریت کرسی‎های مجلس دهم دست یابد و هم تنها یک نفر از لیست “خبرگان ملت” در راهیابی به پنجمین مجلس خبرگان رهبری در پایتخت بازماند.

    او بدون درگيري با هيچ گروهي انتخابات ریاست جمهوری و شوراها را نیز با کمترین حاشیه به آخر رساند. رحمانی فضلی همه گلایه‎ها از سرعت کم در ثبت الکترونیک مشخصات رای دهندگان را به جان خريد ولی جهت نخستین بار سیستمی را پیاده کرد که امکان تقلب در آن نبود. اگر اعتراض‎های همیشگی به عملکرد بعضی فرمانداران و استانداران را کنار بگذاریم، خواهیم دید که او انتخاباتی را برگزار کرد که رقبای نامزد پیروز نتوانستند مستندی دال بر خدشه دار بودن نتیجه آرا ارائه دهند.

    تامین امنیت مرزها در روزگاری که تروریسم تمامی دول همسایه را به خود مشغول کرده نیز از دستاوردهای بزرگ و یکسان رحمانی فضلی و علوی است.

    تلگرام، وسلام!

    اگرچه بیانات این روزهای محمود واعظی در کسوت عضو حزب اعتدال و توسعه بیش از چهارسال گذشته او در کسوت وزیر ارتباطات است و اقداماتش در چيدمان کابينه زير ذره بين رسانه‎هاست؛ ولی او نیز همچون حجتی در سکوت و بدون جار و جنجال توانست زیرساخت‎های توسعه ارتباطی کشور را تا آنجا رشد دهد که به جای اینترنت دایال آپ، امروزه هر تلفن همراهی به آسانی به اینترنت 3G و 4G وصل شود. شبکه‎های ارتباطی آنچنان در چهارسال گذشته توسعه یافت که حتی منتقدان روحانی در این سال‎ها نیز بیشترین بهره را از ایجاد فضای آزاد در عرصه مجازی در ایام انتخاباتی بردند. انتشار سریع اخبار و اطلاعات در قالب اپلیکشن‎هایی چون خبر رسان تلگرام و شبکه‎هايي همچون توييتر، عصری نو، پیش روی فعالان سیاسی و رسانه‎ای قرار داد که باورش در یک دهه گذشته دور از ذهن بود. واعظی این مهم را با کمترین تنشی میان قوا و حتی مخالفت علما و مراجع پیش برد و قفل ارتباطات دوربرد را گشود.

    کار و کار و کار

    تکليف دولت براي ايجاد 950 هزار شغل بر اساس برنامه ششم توسعه، خروجي تلاش‎هايي است که علي ربيعي در چهارسال گذشته در وزارت کار، رفاه و تامين اجتماعي در قالب طرح اشتغال فراگير در دستور کار خود داشت. طرحي که در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به تصویب رسید، کلیاتش در هیات دولت تصویب شد و شورای عالی اشتغال تحت عنوان طرح “حرکت” در جهت طرح برنامه ششم، مکانیسم تقسیم کار بین دستگاهی و الزامات حصول قیمت بیکاری تک رقمی در آخر سال ۹۶ به منظور اجرا در کل کشور و با تمرکز بر بنگاههای خرد و کوچک و دارای مزیت در استانها و شهرستانها در سه لایه کلان، میانی و خرد بررسی و کلیات آن به تصویب رسیده بود.

    طرح اشتغال فراگير در مجموعه‎هاي طرح کاج (کارانه اشتغال جوانان) طرح تکاپو (توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار) و طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کسب و کار که از دولت يازدهم کليد خورده در دولت دوازدهم نيز ادامه مي‎يابد تا قفل بيکاري را بگشايد.

    البته آنچه ربيعي را مردکليدار دولت در اين عرصه کرده تنها تدوين و اجراي طرح اشتغال نيست بلکه تلاش‎هاي او براي نزديکي جامعه کارگري با طبقه کارفرمايان نيز ماندگار هست. مردي که بعد از انفجار معدن ذغال سنگ يورت، دوشادوش کارگران براي بازگشايي معدن وارد ميدان شد و همه گلايه‏‎ها و اعتراضات را به جان خريد.

    مردی از کرانه اقتصاد تا بیکرانه دیپلماسی

    محمد نهاونديان که محاسنش در دولت یازدهم سفید شد، تعريف جديدي از مسئول دفتري و “لابي منی” در عرصه روابط میان قوا ارائه داد. او یک روز خبر آور روحانی جهت دفاتر مراجع عظام تقلید در قم بود و روزی امین مدیر جمهور در پیگیری مذاکرات دیپلماتیک اقتصادی. اگرچه بعضی مخالفان دولت، او را “مشایی” می‎خواندند ولی نهاوندیان نشان داد که نه تنها سرمنشاء انحراف از آرمان‎ها و ارزش‎های نظام نیست که معتمد مسئولان عالی رتبه نظام نیز هست. مردی که شاید اگر یک سروگردن از بعضی اعضای تیم اقتصادی دولت بالاتر نبود، دست کم دوشادوش آنها تجربه فعالیت اقتصادی داشت و قفل ارتباط دولت با بخش شخصی را به گونه‎ای گشود که نتوان به شخصی سازی در این دولت انگ «خصولتی» زد.

    واژه های کلیدی: امنیت | اشتغال | انتخابات | وزارت کار | حسن روحانی | وزارت کشور | وزارت بهداشت | اشتغال جوانان | سیدمحمود علوی | انتخابات ریاست جمهوری


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار