قضاوت کردن استفاده مشاوره مشاهده نیکون D5500

قضاوت کردن: استفاده مشاوره مشاهده نیکون D5500 نورنگار noornegar نورنگار

گت بلاگز اخبار اجتماعی گوشت گربه و سگ در سوسیس و کالباس؟

مدیر عامل اتحادیه شرکت تعاونی فرآورده های گوشتی گفت: اکنون وقت فراوانی مشتری ما نیست که ما بتوانیم اجناس را هرطور که مایل هستیم عرضه کنیم و یا بخواهیم از کار بد

گوشت گربه و سگ در سوسیس و کالباس؟

گوشت گربه و سگ در سوسیس و کالباس؟

عبارات مهم : همکاری

مدیر عامل اتحادیه شرکت تعاونی فرآورده های گوشتی گفت: اکنون وقت فراوانی مشتری ما نیست که ما بتوانیم اجناس را هرطور که مایل هستیم عرضه کنیم و یا بخواهیم از کار بدزدیم. ما جهت همین تعداد بسیار اندک که هنوز موجودی و توان خرید دارند باید به عالی ترین نحو و براق ترین حالت محصولات را عرضه کنیم تا آن ها را از دست ندهیم.

سید محمد موسوی مدیر عامل اتحادیه شرکت تعاونی فرآورده های گوشتی در گفت و گو با ایلنا در خصوص تولید فراورده های گوشتی اظهار کرد: ما در کشور جهت تولید سوسیس و کالباس ازگوشت مرغ و گوسفند و گاو استفاده می کنیم که بخش عمده این گوشت از دام های داخلی و مقدار کمی هم از کشور برزیل وارد می شود.

گوشت گربه و سگ در سوسیس و کالباس؟

وی در تصویر العمل به استفاده از گوشت دام های بیمار تاکید کرد: این عنوان صحت ندارد. تمام گوشت های تولید شده است بعد از کشتار تحت نظارت اداره کل نظارت برمواد غذایی وزارت بهداشت واقع شده است است و بعد از آزمایش به وسیله شرکت استاندارد تایید می شوند، لذا نمی توانند از گوشت دام بیمار استفاده کنند. همچنین شرکت دامپزشکی نیز پیش از کشتار بر سلامت دام کاملا نظارت دارد و هیچ مشکلی ما با تولیدات گوشتی بهداشتی نداریم تنها مسئله ما عدم همکاری شرکت های ذی ربط جهت تامین مقداری ارز است تا بتوانیم مقداری گوشت وارد کنیم که آن هم به علت گرانی بیش از حد گوشت داخلی است.

وی ادامه داد: گوشت از ۲۵ هزار تومان به ۴۵ هزار تومان زیاد کردن یافته هست. این گرانی باعث کمبود تقاضا و ورشکستگی کارخانجات شده است است.

مدیر عامل اتحادیه شرکت تعاونی فرآورده های گوشتی گفت: اکنون وقت فراوانی مشتری ما نیست که ما بتوانیم اجناس را هرطور که مایل هستیم عرضه کنیم و یا بخواهیم از کار بد

موسوی افزود: تولید فرآورده های گوشتی انجام می شود ولی تقاضا بسیار پایین است و درحال حاضر کارخانجاتی که هنوز روی پا هستند از سرمایه پیشین خود امرار معاش می کنند و فروش زیادی ندارند.

وی در رابطه با استفاده از خمیر مرغ در ژامبون خاطر نشان کرد: ما به کارخانجات بزرگ طرحی دادیم تا زمانی که مرغ به همراه اسکلت می آید بعد از شست و شو و تحت نظارت نهادهای ذی ربط این گوشت را از اسکلت جدا کنند. ما به ۵ کارخانه مجوز دادیم که مرغ را مانند گوشت بسته بندی شده است بعد از خرید و جدا کردن گوشت از اسکلت آن را بسته بندی کنند و با لیبل و تاریخ مصرف به بازار عرضه کنند. مانند بسیاری از کشورهای دیگر که بسته بندی شده است و با کارتن به فروش می رسد. ولی متاسفانه همکاری بین وزارت جهاد، وزارت بهداشت و شرکت استاندارد کم است.

مدیر عامل اتحادیه شرکت تعاونی فرآورده های گوشتی در تصویر العمل به عدم درج میزان خمیر مرغ بر روی محصولات گوشتی تاکید کرد: بر روی تمام محصولات کارخانه ها میزان استفاده از خمیر مرغ درج می شود و این عنوان صحت ندارد. اکنون وقت فراوانی مشتری ما نیست که ما بتوانیم اجناس را هرطور که مایل هستیم عرضه کنیم و یا بخواهیم از کار بدزدیم. ما جهت همین تعداد بسیار اندک که هنوز موجودی و توان خرید دارند باید به عالی ترین نحو و براق ترین حالت محصولات را عرضه کنیم تا آن ها را از دست ندهیم. ما تمام موارد بهداشتی را رعایت می کنیم.

گوشت گربه و سگ در سوسیس و کالباس؟

وی افزود: عدم توجه به تشکل ها و اتحادیه ها باعث این پرسشها شده است است و خشک و تر را باهم می سوزاند. مردم خودشان جنس خوب و بد را از هم تشخیص می دهند و برند و معتبر را خریداری می کنند، بعد نمی توان سر مردم را کلاه گذاشت. هر محصولی که تولید شود استاندارد است و باید تحت نظارت شرکت استانداد باشد. محصولات همه کد تولید که از سوی وزارت صنایع صادر می شود را دارا هستند.

موسوی در ادامه بیان کرد: از نظر وزیر جهاد کشاورزی هم اعتبار محصولات و وزارتخانه در بین مردم همان لیبلی است که بر روی محصولات درج می شود و در صورت دیدن تخلف مردم می توانند به وزارت منزل اطلاع دهند. ما در اتحادیه هم آزمایشگاه داریم و محصولات تولیدی را بررسی و نمونه برداری می کنیم. تولید کننده ای که همه هستی خود را جهت این کار گذاشته زیر بار تولید محصول بی کیفیت و استفاده از گوشت فاسد نمی رود.

مدیر عامل اتحادیه شرکت تعاونی فرآورده های گوشتی گفت: اکنون وقت فراوانی مشتری ما نیست که ما بتوانیم اجناس را هرطور که مایل هستیم عرضه کنیم و یا بخواهیم از کار بد

مدیر عامل اتحادیه شرکت تعاونی فرآورده های گوشتی گفت: ما در حال حاضر چوب عدم توجه دستگاه های دولتی و وزارت جهاد کشاورزی را می خوریم. عدم همکاری وزارت صنایع، شرکت استاندارد و اداره نظارت بر محصولات باعث پرسشها متعدد جهت ما و کارخانجات شده است هست. محصولات گوشتی از مالیات بر ارزش افزوده معاف است ولی این ارزش افزوده را از کارخانجات به نحو دیگری مانند: تلفن، برق، گاز و آب دریافت می کنند. حتی از تولید هر محصول ۴ درصد ارزش افزوده می گیرند در حالی که این محصولات معاف هستند و وزارت دارایی هم زیر بار نمی رود.

موسوی با گلایه از بی توجهی به تشکلات تصریح کرد: در دوره های قبل تشکل ها وجود داشتند و در این تشکل ها بحث و تبادل نظر می شد، وزیر در این محافل صحبت می کرد و پرسشها را با هم بررسی می کردند ولی از دولت دهم به بعد وزارت جهاد تشکل ها را از بین بردند تا بتوانند هرکار که دوست دارند بدون مزاحمت نهاد ها انجام دهند.

گوشت گربه و سگ در سوسیس و کالباس؟

وی افزود: دولت باید باتشکل ها همکاری کند. تمام پرسشها ما در کشور به خاطر عدم مدیریت صحیح هست. در دولت اصلاحات و قبل از آن با تمام ارگان ها و تشکلات همکاری می شد. این مردم و تشکل ها بودند که جنگ را اداره کردند و هر لحظه به دولت کمک کردند. اگر تخلفی از کارخانه ها سر بزند هم از طریق اتحادیه و هم از طریق اداره استاندارد و دامپزشکی پیگیری خواهد شد و از طریق دادگاه بررسی می شود.

موسوی در تصویر العمل به استفاده از گوشت حیوانات ممنوعه مانند گربه و سگ در سوسیس و کالباس عنوان کرد: این عنوان به هیچ عنوان صحت ندارد و بعضی که قصد ضربه زدن به ما و کارخانه ها را دارند این اکاذیب را در مکان ها و اینترنت پخش می کنند تا ما را از دور خارج کنند و بتوانند راه را جهت واردات باز کنند. ما هیچ گزارشی در این زمینه نداشته ایم.

واژه های کلیدی: همکاری | محصولات | استفاده | استاندارد | وزارت بهداشت | فراورده های گوشتی | وزارت جهاد کشاورزی | اخبار اجتماعی

نویسنده : blogzz